Vertikaalijigaukseen ottipelit

2:26

Kalastusopas Juha Happosen valinta vertikaalijigaukseen on Storm 5" So-Run Spike Tail -jigit. Herkkäliikkeiset ja erittäin monipuoliset Spike Tail -jigit toimii niin heitettynä, drop shot -tekniikalla kuin vertikaalijiginäkin.

Happosen valitsemista väreistä GS (Golden Shiner), LC (Limetreuse), LT (Lively Trout), PSD (Pearl Shad) ja SS (Silver Shiner) löytyy sopivat vaihtoehdot eri kalastustilanteisiin. Katson Juhan neuvot jigien väreistä!

Storm So-Run -jigeissä käytetään laadukasta materiaalia, joka normaalista poiketen on kelluvaa. Kelluvuus tarkoittaa jigeissä herkkäliikkeisyyttä ja lisää pyytävyyttä. Jigien muotoilussa on huomioitu myös erilaiset kalastustekniikat. Sen rungon ylä- ja alapinnassa on syvennykset, jotka mahdollistavat myös sen monipuolisen koukuttamisen mm. weedless- eli ruovikkosuojauksin.


Valmiiksi valitut jigisarjat - suomalaiset kalastusoppaat ovat koonneet kokemukseensa perustuen omat nimikkosarjansa Storm So-Run -jigeistä. Ne edustavat oppaan näkemystä eri kalalajeille parhaiten toimivista väreistä.

 

Tutustu vertikaalijigaukseen:

www.kireitasiimoja.fi/vertikaalijigaus

Kalalajit: