Jigivärit aurinkoiselle kelille

2:49

Team Shimano -kalastusopas Juha Happonen on valinnut kuhalle Storm So-Run Spike Tail -jigit. Juha näyttää mitkä värit käy aurinkoiselle kelille. Juha on valinnut Spike Tail jigeistä valmiin värivalikoiman - So-Run Spike Tail -jigi on erittäin herkkäliikkeinen ja erittäin monipuolinen kaikkeen kalastukseen. Storm So-Run Spike Tail -jigi toimii niin heitettynä, drop shot -tekniikalla kuin vertikaalijiginä.

Lue lisää Storm So-Run Spike Tail -jigeistä: www.storm.fi

Kuha, aurinkoinen Storm So-Run Spike Tail 04 Pakkausten värit: 2 x GS 2 x LM 2 x SS

Storm So-Run -jigeissä käytetään laadukasta materiaalia, joka normaalista poiketen on kelluvaa. Kelluvuus tarkoittaa herkkäliikkeisyyttä ja pyytävyyttä. Storm So-Run -jigien muotoilussa on huomioitu myös erilaiset kalastustekniikat. Sen rungon ylä- ja alapinnassa on syvennykset, jotka mahdollistavat sen monipuolisen koukuttamisen mm. weedless- eli ruovikkosuojauksin.

Suomalaiset kalastusoppaat ovat koonneet kokemukseensa perustuen omat nimikkosarjansa Storm So-Run -jigeistä. Ne edustavat oppaan näkemystä eri kalalajeille parhaiten toimivista väreistä. Toinen lajitelma on suunniteltu aurinkoiseen keliin ja toinen pilvisen päivän varalle.