Sufix Matrix Pro -monikuitusiima

Sufix Matrix Pro -monikuitusiima on kaksinkertainen Erä-lehden ”TESTIVOITTAJA”. Ensin vuonna 2006 ja nyt numerossa 3/2018. Erä-lehti suositteli Matrix Pro -siimaa hauen kalastukseen sekä jigaukseen.

Sufix Matrix Pro -monikuitusiima   

Sufix Matrix Pro sai testin parhaat pisteet varsin kattavassa testissä, jossa oli mukana neljätoista monikuitusiimaa. Tämä kertoo vain sen mitä kalastajat ovat muutenkin huomanneet vuosien saatossa eli Sufix Matrix Pro on erittäin luotettava siima. Toimiva perusratkaisu, jota on hieman kehitetty vuosien varrella lähinnä pinnoitteiden osalta, pitää pintansa 8- ja 12-kuituisten siimojen joukossa, ja on jopa parempi kuin uutuussiimat. Tämän lisäksi ero testin toiseksi parhaaseen siimaan oli selkeä.

Kalastusoppaiden luottosiima

Luotettavuuden lisäksi Matrix Pro -siimassa erityisesti kalastusoppaita miellyttää kulutuskestävyys. Testitulostenkin mukaan Matrix Pro sai täydet pisteet tästä ominaisuudesta, jossa oli suurta vaihtelua testatuissa siimoissa. Useampi suomalainenkin opas on ”harharetkien” jälkeen palannut Matrix Pro:n käyttäjäksi asiakastyössään.