Power Pro -monikuitusiima - moninkertainen testivoittaja ja -menestyjä!

POWER PRO -MONIKUITUSIIMA
                             Erä-lehti 8/2018, ”0,06 mm kuitusiimat” -testi
                             ”TESTIVOITTAJA” JA 4 ½ tähteä

Power Pro 0,06 mm oli testin ylivoimainen voittaja. Se oli paras tai jaetulla ykkössijalla kaikissa laatukriteereissä: vetolujuus solmulla, iskunkestävyys ja käyttöominaisuudet. ”Vetolujuudeltaan testin vahvin ja toimii kalastuksessa ilman mainittavia sotku- ja katkeamismurheita.”

Aiemmin Erä-lehti on testannut siimoja, ja Power Pro on menestynyt mainiosti:

*Erä-lehti 6/2011, Ohuet kuitusiimat -testi, 4 ½ tähteä

Erä-lehti kiitteli testin miellyttävintä käsiteltävyyttä, pyöreyttä, vetokestoa sekä leikkurilla varustettua pakkausta. Lisäksi lehti mainitsee, että Power Pro:n ohuimmat paksuudet (0,06, 0,08, 0,10  ja 0,13 mm) soveltuvat hyvin sekä avo- että hyrräkeloihin ja niin heittoon kuin vertikaalijigaukseenkin.

*Erä-lehti 5/2010, Jättitestissä punotut jerkkisiimat, ”TESTIN PARAS JERKKISIIMA” JA TÄYDET VIISI TÄHTEÄ

Aiemman testivoiton (Erä 4/2000) vuoksi Power Pro valittiin tähän testiin referenssi- eli verrokkisiimaksi paksuuksissa 0,36 mm (keltainen) ja 0,32 mm (keltainen). Se kävi läpi samat käyttökokeet ja ominaisuustestit kuin muutkin siimat. Se sai testiosioista yhteensä eniten pisteitä. Erä-lehti kiteyttää:

”Mittauksissa vertailusiima 0,36 mm vahvuisena piti kuitenkin kutinsa niin hyvin, että kokonaisuutena se oli testin paras jerkkisiima. Testivoittajan arvonimeä sille ei kuitenkaan anneta, koska se toimi kuitenkin vain vertailusiimana”

Myös ohuempi keltainen Power Pro 0,32 mm paksu verrokkisiima sai täydet viisi tähteä.

*Erä-lehti 4/2000, Monikuitusiimat, ”TESTIVOITTAJA”