Kuha

Uusia IGFA-maailmanennätystuloksia Suomeen

IGFA (International Game Fish Association) on hyväksynyt kaksi uutta Maailmaennätystä Suomeen ja suomalaisille. Molemmat ennätykset tehtiin kalastusopas Kari Hokkasen veneeseen.

Potentiaalinen IGFA All Tackle Lenght -ennätys Suomesta

Kun opas innostuu, asiakas onnistuu! Näin on käynyt kalastusopas Kari Hokkasen veneessä - jo kolme kertaa. Tällä viikolla Hauki-Hokkanen jätti asiakkaansa puolesta jo kolmannen IGFA Maailmaennätys -hakemuksen.

Vertikaalijigaukseen ottipelit

Herkkäliikkeiset ja erittäin monipuoliset Spike Tail -jigit toimii niin heitettynä, drop shot -tekniikalla kuin vertikaalijiginäkin. Katson Juhan neuvot jigien väreistä!

Helteistä kesäuistelua Turun Airistolla

Jälleen kerran suuntasin kohti suosikkikalapaikkaani, Airistoa. Keli oli mitä kaunein. Aurinko paistoi ja lämpöä riitti taivaantäydeltä.

Onnen ja epäonnen päivä

Heinäkuisena aamupäivänä auringon paahtaessa täydeltä taivaalta, suuntasimme Airistolle uistelemaan isäni ja kalastusopas Kari Hokkasen kanssa. Keli oli kerrassaan mainio, lämmöstä ja kevyestä tuulenvireestä sai nauttia täysin siemauksin.

Testatusti parhaat vieheet 2000-2012

Tutustumalla testi- ja kilpailutuloksiin sekä ennätyskalarekistereihin voi päätellä mitkä tuotteet ja vieheet ovat kalastajien testimenestyjiä jotka ovat luottamuksesi arvoisia. Testimenestyjä on varma valinta.

Rapala Jiging Rap

Erä-lehti: ”Pilkkinä Rapala kuuluu tasapainojen eliittiin ja on koosta riippuen mainio viehe niin ahvenelle, kuhalle kuin hauellekkin.”

Storm WildEye Swim Shad

Erä-lehti: Vuoden viehe kuhan jigaamiseen

Storm Thunder Crank

Storm Thunder Crank on ehkä tunnetuin Storm-vaappu Suomessa. Se on erittäin monipuolinen viehe joka tunnetaan kuhan vetouistelijoiden keskuudessa, myös kilpailupiireissä.

Rapala Shad Rap RS

Kautta aikojen ensimmäinen virallinen IGFA:n eli Kansainvälisen Urheilukalastusjärjestön hyväksymä maailmaennätys tehtiin Rapala Shad Rap RS -vaapulla.

Sivut