Ahven

Rapala Shadow Rap Jack Deep - vuoden ahvenviehe

RAPALA SHADOW RAP JACK DEEP
ERÄ-lehti: Vuoden ahvenviehe

Rippin’ Rap pitää kalastajankin aktiivisena

Rapala Rippin’ Rap on todella koukuttava uitettava, sillä se tekee kalastuksesta aktiivista - vaappua voidaan uittaa pinnassa tai syvällä.

Rapala Skitter Pop - ottiviehe pintakalastukseen

Pintakalastus on elämyksellinen kalastusmuoto, jonka opettelu kannattaa! Rapala Skitter Pop on ollut markkinoilla jo hyvän tovin, mutta koskaan ei ole myöhäistä "löytää" sitä uudelleen.

Helteistä kesäuistelua Turun Airistolla

Jälleen kerran suuntasin kohti suosikkikalapaikkaani, Airistoa. Keli oli mitä kaunein. Aurinko paistoi ja lämpöä riitti taivaantäydeltä.

Perhokalastusta ja ennätyshauen metsästystä Merikarvialla

Merikarvialla sijaitseva kalastuskeskus joka sijaitsee upeassa miljöössä kuohuvan kosken äärellä, sai minut kihisemään innosta. Suunnitelmissa oli siis yhdistää perhokalastus koskella ja Merikarvianjoella, sekä merikalastus viikonlopun ohjelmaan.

Testatusti parhaat vieheet 2000-2012

Tutustumalla testi- ja kilpailutuloksiin sekä ennätyskalarekistereihin voi päätellä mitkä tuotteet ja vieheet ovat kalastajien testimenestyjiä jotka ovat luottamuksesi arvoisia. Testimenestyjä on varma valinta.

Rapala Jiging Rap

Erä-lehti: ”Pilkkinä Rapala kuuluu tasapainojen eliittiin ja on koosta riippuen mainio viehe niin ahvenelle, kuhalle kuin hauellekkin.”

Blue Fox Vibrax

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Blue Fox Vibrax -lipat ovat varma valinta ahvenen kalastukseen.

Rapala Countdown

Rapala CountDown on uppoava yleisviehe, jolla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerroksissa.

Storm Finesse Minnow

Erä-lehti testivoittajahti 7/2007: ”Storm Finesse Minnow on antanut Marko Mäelle lukuisasti ahvenia ja kuhia tavalliseen jigipäähän pujoitettuna"

Sivut